Ontdek de Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 – Koffiecupmachine – Zwart

Ervaar de perfectie van koffie met de Krups Nespresso Essenza Mini XN1108, de kleinste koffiecupmachine van Nespresso tot op heden. Deze machine is het toonbeeld van gebruiksgemak, minimalistisch design en de superieure kwaliteit die Nespresso belooft, waardoor je elke dag kunt genieten van een perfect gezet kopje koffie.

Waarom kiezen voor de Krups Nespresso Essenza Mini?

  • Ultra-compact ontwerp, ideaal voor elke keuken
  • Keuze uit twee koffieformaten: espresso en lungo
  • Automatische uitschakeling na 3 minuten in eco-modus voor energiebesparing

Belangrijke kenmerken om te overwegen:

  • Geen ingebouwde melkopschuimer
  • Klein waterreservoir dat vaker bijgevuld dient te worden
  • Compact formaat is minder geschikt voor grote mokken

Modern en Compact

De Krups Nespresso Essenza Mini is ontworpen met een frisse, moderne uitstraling en strakke lijnen. Dankzij het compacte formaat past deze koffiemachine moeiteloos in elke ruimte. Met intuïtieve bediening en twee programmeerbare koffieformaten zet je in een handomdraai een heerlijke espresso of lungo.

Barista-kwaliteit met een druk op de knop

Geniet van koffie zoals een barista die zou maken, dankzij het 19 bar druksysteem van de Essenza Mini. Dit systeem is essentieel om de rijke aroma’s van Nespresso koffies te ontsluiten en een dikke, romige crema te creëren. Bovendien is de machine binnen 25 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik.

Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 - Koffiecupmachine - Zwart

Energiezuinig genieten

Deze Nespresso machine is niet alleen snel en efficiënt, maar ook ontworpen met oog voor energiebesparing. De eco-modus activeert zichzelf na 3 minuten en na 9 minuten inactiviteit schakelt de machine volledig uit, waardoor je energie bespaart zonder in te leveren op gemak.

Exclusieve koffie-ervaring

Nespresso staat bekend om zijn uitzonderlijke koffie. Met 24 exclusieve koffiemelanges biedt Nespresso een breed scala aan smaken en aroma’s. Bij aanschaf van de Essenza Mini ontvang je een welkomstpakket met 7 verschillende koffies, zodat je kunt ontdekken welke het beste bij jouw smaak past. Voor vragen of meer informatie kun je altijd terecht bij de Nespresso klantenservice.

Nespresso’s Duurzaamheidsbelofte

Nespresso zet zich in voor duurzaamheid met het AAA Sustainable QualityTM Programma, in samenwerking met Rainforest Alliance. Meer dan 75.000 boeren werken samen aan de toekomst van kwaliteitskoffie en het milieu. Nespresso plant bomen om haar CO2-voetafdruk te compenseren en zorgt ervoor dat 100% van de geproduceerde capsules recyclebaar zijn. Draag bij aan een groenere wereld door je gebruikte capsules in te leveren bij een van de vele inleverpunten.

Langdurige kwaliteit en service

  • Ontworpen voor eenvoudige reparatie
  • Snelle en betaalbare levering van onderdelen voor 15 jaar
  • Meer dan 6200 reparatiecentra wereldwijd

Laat de Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 deel uitmaken van je dagelijkse koffieritueel en geniet van de luxe van kwaliteitskoffie bij je thuis. Bestel nu en begin elke dag met een heerlijk kopje Nespresso koffie!



Plaats een reactie

Koffiezetapparaat info

Begin je dag met de perfecte kop,
ontdek jouw ideale koffiezetapparaat hier!

Begin zoektocht